Näin päivität Singa-sovelluksesi

Varmistathan, että käytössäsi on Singa-sovelluksen uusin versio parhaan kokemuksen saamiseksi.

D
Written by Daniella Lassas
Updated over a week ago

Voit päivittää uusimpaan Singan sovellusversioon alla olevien ohjeiden avulla.

iOS-laitteet

Ota käyttöön automaattiset sovelluspäivitykset

• Valitse laitteestasi ‘Asetukset’

• Napauta 'iTunes ja App Store'

• Laita päälle Päivitykset

Lue lisää täältä

Päivitä sovellus manuaalisesti

• Avaa sovelluskauppa App Store laitteellasi

• Napauta 'Päivitykset' alareunan valikosta

• Etsi listasta Singa ja napauta Päivitä

Huom: Jos et löydä Singaa saatavilla olevien päivitysten listasta, sovelluksesi on jo ajan tasalla.

Android-laitteet

Ota käyttöön automaattiset sovelluspäivitykset

• Avaa Google Play -sovelluskauppa

• Etsi Singa hakutyökalun avulla ("Singa Karaoke")

• Napauta 'Lisää' (kolme pystysuoraa pistettä) oikeassa yläkulmassa

• Aktivoi Automaattinen päivitys

Voit myös ottaa käyttöön automaattiset päivitykset kaikkiin sovelluksiin. Löydät ohjeet täältä.
​

Päivitä sovellus manuaalisesti

• Avaa Google Play -sovelluskauppa

• Etsi Singa hakutyökalun avulla ("Singa Karaoke")

• Napauta Päivitä

Huom: Jos päivitystoiminto ei ole käytettävissä, sovelluksesi on jo ajan tasalla. Jos päivitys ei jostakin syystä onnistu, suosittelemme poistamaan Singan sovelluksen kokonaan laitteelta ja lataamaan sen uudelleen Google Play-kaupasta (Android) tai App Storesta (iOS). Sovelluksen poistaminen ei vaikuta Singa-käyttäjätiliisi.

Eikö tästä artikkelista ollut apua? Laita meille viestiä tuki@singa.com