Lahjakortin lunastaminen

Singa tarjoaa kahdenlaisia lahjakortteja

Updated over a week ago

Huom: muulta kuin verkkosivuiltamme ostetut tai saadut voucher-lahjakortit (esim. musiikkikaupat, verkkokauppa.com) lunastetaan täältä.
​

Näin lunastat Singan verkkosivuilta ostetun lahjakortin

Jos olet uusi käyttäjä tai sinulla on jo Singa Free-tili, toimi näin:

1. Mene osoitteeseen https://singa.com

2.  Kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnukset, jos sinulla ei vielä ole Singa-tiliä

3. Klikkaa "Hanki Singa Premium" ja valitse Singa Premium -kuukausitilaus

4. Syötä maksukorttisi tiedot (Sinua ei veloiteta lahjakortin voimassaoloaikana. Voit perua koska tahansa.)

5. Klikkaa "Minulla on kuponki tai lahjakoodi" linkkiä ja lisää saamasi lahjakoodi

6. Lähetä lomake ja jatka valitsemaan laulettavaa maailman laajimmasta karaokekatalogista!

Jos sinulla on jo voimassaoleva selainversiomme kautta ostettu tilaus, toimi näin:

Jos sinulla on aktiivinen Singa Premium -tilaus, sinun on ensin peruutettava tilaus ja käytettävä lahjakoodia tilatessasi Premiumin uudelleen.

Jos sinulla on jo voimassaoleva iTunesin tai Google Playn kautta ostettu tilaus, toimi näin:

Lahjakoodi ei ole yhteensopiva iTunesin (Apple) tai Google Playn kanssa. Jos sinulla on aktiivinen Singa Premium -tilaus jommankumman palvelun kautta, lopetathan kyseisen tilauksen ennen kuin tilaat palvelun uudelleen selainversiomme kautta.

Huomioithan:
Singa Premium -tilauksesi jatkuu automaattisesti maksullisena palveluna sinulle lahjoitetun ilmaisajan jälkeen. Voit perua tilauksen milloin tahansa ennen maksullisen jakson alkamista (tai sen jälkeen). Ohjeet täällä .