Premium-tilauksen irtisanominen

Harmi, että haluat lopettaa! Voit kuitenkin perua tilauksesi milloin vain.

D
Written by Daniella Lassas
Updated over a week ago

Kun irtisanot Premium-tilauksen, se ei uusiudu enää automaattisesti vaan lopetetaan tilausehtojemme mukaisesti nykyisen laskutusjakson loppuessa. Tämän jälkeen tilisi palaa ilmaistasolle. Freemium-eli ilmaistilillä voit laulaa 5 kappaletta päivässä maksutta.

Pääset tilauksen irtisanomisen ohjeisiin valitsemalla alla olevasta listasta, mitä kautta olet alun perin tehnyt Premium-tilauksesi:

Singan nettisivut (tietokoneen selaimella)

Google Play -kauppa (Android-laitteella)

App Store (iOS-laitteella)