Unohtunut salasana ja salasanan vaihto

Näin vaihdat Singa-tilillesi uuden salasanan. Tai jos salasanasi on päässyt unohtumaan, ei hätää! Voit tilata uuden salasanan.

D
Written by Daniella Lassas
Updated over a week ago

Huom: Jos olet luonut Singa-tilisi Facebook-tunnuksillasi, pääset vaihtamaan salasanasi Facebookin omista asetuksista.

Vaihda Singa-tilille uusi salasana näin:

1. Kirjaudu Singa-tilillesi.

2. Klikkaa 'Tili'-välilehteä.

3. Kirjoita uusi salasana.

4. Kirjoita salasana uudelleen 'Vahvista uusi salasana' -kenttään.

5. Klikkaa Päivitä salasana.

6. Salasana on nyt vaihdettu!

Oletko unohtanut salasanasi?

Tilaa uusi salasana:

1. Voit tilata salasanavaihtolinkin sähköpostiisi täältä

2. Syötä sähköpostiosoitteesi tai käyttäjänimesi ja paina Palauta salasana. Lähetämme sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset vaihtamaan salasanasi.

3. Tarkista sähköpostisi ja etsi viesti otsikolla “Change your Singa password".
    Jos sähköpostia ei näy 10 minuutin sisään, tarkista ettei se ole mennyt sähköpostin roskapostikansioon.

4. Klikkaa sähköpostitse saamaasi linkkiä.

5. Kirjoita uusi salasana.

6. Kirjoita salasana uudelleen 'Vahvista salasana'-kenttään ja klikkaa Aseta uusi salasana.

Huomioithan, että salasanan vaihtolinkki on voimassa tilaamishetkestä ainoastaan 1 tunnin ajan. Joten tilaathan uuden linkin, jos et tunnin sisällä linkin tilaamisesta pääse vaihtamaan salasanaasi. Voit tilata linkin niin monta kertaa kun tarvitsee.