Karaoke Låtar
Var får Singa bakgrundsspår ifrån?
Updated over a week ago

Vi får bakgrundsspår för våra karaokelåtar direkt från karaokeförlag som vi samarbetar med. Liksom alla karaoke låtar som kan hittas i kommersiellt bruk är våra bakgrundsspår cover-versioner av originalspåren.

Vissa av spåren kommer också från skivbolag eller till och med från artisten själv. De spår är originalversioner. Om du representerar ett skivbolag eller gör din egen musik som du vill ska läggas till på Singa, vänligen kontakta luca@singa.com.