Kunden bes att lägga till kontokortets uppgifter för en gratis testperiod av Singa, därför att efter testperioden så förvandlas prenumeration månadsavgiftlig för prises 9,99 euro i månaden. Prenumerationen kan man avbryta när som helst.

Kortuppgift formulären behöver användarens kontokortsnummer, giltighetsperiod (MM/ÅÅ) och även kortets tresiffriga CVC-nummer. Ifall du har ett Credit/Debit-kombinationskort, så hittar du kredit numret på framsidan och debit numret på baksidan.