Ändra eller återställ lösenordet

Du kan ändra ditt lösenord om det behövs eller om du har glömt ditt lösenord kan du alltid göra en lösenords återställning.

D
Written by Daniella Lassas
Updated this week

OBS: Ifall du har skapat ditt Singa-konto via Facebook, så kan du ändra eller återställa lösenordet via Facebooks inställningar.

Byta Lösenord

1. Logga in på ditt Singa konto.

2. Klicka 'Konto'-fliken i den vänstra navigeringen.

3. Skriv ett nytt lösenord.

4. Skriv lösenordet igen i 'Bekräfta lösenord'-fältet.

5. Klicka Uppdatera Lösenord.

Återställa lösenordet

1. Mata in din e-postadress eller användarnamn och tryck Återhämta lösenordet, då vi skickar en länk till din e-post, där du kan gå och ändra ditt lösenord.

2. Kontrollera din e-post och sök meddelandet med rubriken “Change your Singa password”. Ifall du inte ser meddelandet inom 10 minuter, så kan den ha hamnat i skräpposten.

3. Klicka länken i meddelandet.

4. Skriv ett nytt lösenord.

5. Skriv det nya lösenordet igen i 'Bekräfta lösenord'-fältet och klicka Skapa nytt lösenord.