OBS: Ifall du har skapat ditt Singa-konto via Facebook, så kan du ändra eller återställa lösenordet via Facebooks inställningar.

Byta Lösenord

1. Logga in på ditt Singa konto.
  2. Klicka 'Konto'-fliken.
  3. Skriv ett nytt lösenord.
  4. Skriv lösenordet igen i 'Bekräfta lösenord'-fältet.
  5. Klicka Uppdatera Lösenord.

Återställa lösenordet

Du kan få en länk för att ändra ditt lösenord till din e-post genom:

1. Gå till lösenordsåterställning.
  2. Mata in din e-postadress eller användarnamn och tryck Återhämta lösenordet, då vi skickar en länk till din e-post, där du kan gå och ändra ditt lösenord.
  3. Kontrollera din e-post och sök meddelandet med rubriken “Change your Singa password”. Ifall du inte ser meddelandet inom 10 minuter, så kan den ha hamnat i skräpposten.
  4. Klicka länken i meddelandet.
  5. Skriv ett nytt lösenord.
  6. Skriv det nya lösenordet igen i 'Bekräfta lösenord'-fältet och klicka Skapa nytt lösenord.