Huom! Tätä toimintoa käyttääksesi et tarvitse maksullista Singa Premium -tilausta. Kirjautuminen sovellukseen riittää.

Näin jätät laulutoiveen Singan mobiilisovelluksessa:

• Lataa Singa-mobiilisovellus puhelimeesi App Store - tai Google Play -sovelluskaupasta.
  • Avaa sovellus ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksillasi tai rekisteröidy käyttäjäksi, mikäli et ole aiemmin luonut käyttäjätiliä Singaan.
  • Napauta sovelluksen alareunan navigointivalikosta Laulupaikat-ikonia. Laulupaikat näkymässä voit etsiä paikkoja:
  1. selaamalla listaa,
  2. etsimällä laulupaikan nimellä tai sijainnilla,
  3. käyttämällä karttahakua (aukeaa oikean yläkulman "sijainti"-merkistä).
  • Kun löydät haluamasi laulupaikan, checkaa sisään napauttamalla 'Yhdistä laulupaikkaan'. Laulupaikan yhteydessä näkyy vihreä indikaattori mikäli laulupaikan karaokejono on auki.
  • Etsi mieleisesi kappale sovelluksesta ja jätä laulutoive karaokevetäjälle napauttamalla 'Toivo laulu' -painiketta. Jos painike ei ole aktiivisena, valitse ensin versio kappaleesta.
  • Sovelluksen alalaitaan ilmestyy tietopalkki, josta saat auki listan toivomistasi kappaleista ja niiden tilasta. Sen kautta voi myös kirjautua ulos laulupaikasta.