Karaokekappaleet
Laulutoiveen jättäminen Singa-karaokepaikassa

Singan mobiilisovelluksessa voit tarkistaa laulujonon tilanteen karaokepaikassa, checkata sisään ja ilmoittautua laulujonoon.

D
Written by Daniella Lassas
Updated over a week ago

Huom! Tätä toimintoa käyttääksesi et tarvitse maksullista Singa Premium -tilausta. Kirjautuminen sovellukseen riittää.

Näin jätät laulutoiveen laulupaikkaan Singan mobiilisovelluksessa:

• Lataa Singa-mobiilisovellus puhelimeesi App Store - tai Google Play -sovelluskaupasta.

• Avaa sovellus ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksillasi tai rekisteröidy käyttäjäksi, mikäli et ole aiemmin luonut käyttäjätiliä Singaan.

• Napauta sovelluksen alareunan navigointivalikosta Laulupaikat-ikonia. Laulupaikat näkymässä voit etsiä paikkoja:

1. ) selaamalla listaa,

2. ) etsimällä laulupaikan nimellä tai sijainnilla,

3. ) käyttämällä karttahakua (aukeaa oikean yläkulman "sijainti"-merkistä).

• Kun löydät haluamasi laulupaikan, kirjaudu sisään napauttamalla 'Yhdistä laulupaikkaan'. Laulupaikan yhteydessä näkyy vihreä indikaattori mikäli laulupaikan karaokejono on auki.

• Etsi mieleisesi kappale sovelluksesta ja jätä laulutoive karaokevetäjälle napauttamalla 'Toivo laulu' -painiketta. Jos painike ei ole aktiivisena, valitse ensin haluamasi versio kappaleesta.

• Sovelluksen alalaitaan ilmestyy tietopalkki, josta saat auki listan toivomistasi kappaleista ja niiden tilasta. Sen kautta voi myös kirjautua ulos laulupaikasta.