Miten saan kuitin ostoksestani?

Tilaa kuitti tilauksestasi sähköpostiisi

Updated over a week ago

Singan nettisivujen kautta tehdyistä tilauksista ja ostoista saat tulostettua kuitin kirjautumalla käyttäjätilillesi. Laskutus-osiossa voit tarkastella laskutushistoriaasi sekä tulostaa laskun tarvittaessa.

Voit myös halutessasi tilata tulevat kuitit sähköpostiisi "Kuitit sähköpostiin" -kohdasta.

Jos laskutushistoriastasi puuttuu jokin kuitti ja tarvitset siitä kopion, olethan yhteydessä tukeemme: tuki@singa.com.

Huomioithan! App Storen tai Google Play-kaupan kautta tehdyistä ostoista saat kuitin ko. tilin kautta. Lue lisää: App Store/iTunes  tai Google Play