Singas låtkatalog

I Singas katalog på över 100.000 låtar finns det något för alla! Här lär du dig hitta rätt i vårt ständigt växande låtbibliotek.

D
Written by Daniella Lassas
Updated over a week ago

1. Sökfält - Klicka på Vad vill du sjunga? och skriv ner den låt eller artist du letar efter.

2. Språk - Välj vilka språk du vill inkludera i din sökning.

3. Genre - Välj bland över 30 olika genrer.

4. Egenskaper - Vissa av våra sånger kan ha extra funktioner, till exempel stödsång, plus-funktion eller duettalternativ.

1. Stödsång - Låtar taggade med vocals har backing vocals (stödsång). Den här funktionen är bra om du föredrar lite bakgrundsmusik medan du uppträder. Notera. Stödsången aktiveras i låtinställningarna.

2. Plus - Med den här funktionen kan du spåra din pitch med röda linjer.

3. Duett - Med den här funktionen kan du dela glädjen i att sjunga med din vän. Följ de olika textfärgerna och njut!

4. Explicit - En funktion som innebär en olämplig text.

5. Original - Filtret visar alla spår för vilka originalversionen finns tillgänglig.

5. Sortering
    Sortera-funktionen hittar du längst upp till höger på sidan och låter dig organisera dina sökresultat, till exempel efter låttitel, artistnamn, nyligen tillagd, popularitet eller varaktighet.

Filtren du väljer kommer att visas längst upp på sidan, där du också kan ta bort dem en och en eller rensa alla valda filter på en gång.

Singas sångkatalog hittar du här.

Så här skickar du låtönskningar till Singa

Bläddra till botten av katalogsidan och klicka på Önska låt. Fyll i låtens namn och artistens namn. Tryck sedan på Skicka önskan och din förfrågan har skickats!

Du kan också skicka dina låtönskningar via e-post till support@singa.com.