Nya Låtsida

I Singas katalog på över 100.000 låtar finns det något för alla! Här lär du dig hitta rätt i vårt ständigt växande låtbibliotek.

D
Written by Daniella Lassas
Updated this week

1. Språk- och genrefilter
Med Singas språk- och genrefilter kan du lätt hitta låtar på ett specifikt språk eller inom en viss genre.

2. Filter för stödsång, duett & Plus
Med dessa filter kan du enkelt hitta låtar med stödång, låtar att sjunga som duett eller låtar som innehåller Plus-funktionen.

• Stödsång: Låten inkluderar stödsång, en röst som sjunger med genom hela låten. Notera. Stödsången aktiveras i låtinställningarna.

• Duet: Låttexten är uppdelad i två, för att lättare skilja på vilken del av texten som tillhör vilken sångare under en duett.

• Plus: Funktion som låter dig se hur bra du är på att hålla rätt ton, genom att analysera din tonhöjd och visa din prestation i realtid under en låt.

3. Aktiva filter
Filtren du väljer kommer att visas längst upp på sidan, där du också kan ta bort dem en och en eller rensa alla valda filter på en gång.

4. Sortering
Sortera-funktionen hittar du längst upp till höger på sidan och låter dig organisera dina sökresultat, till exempel efter låttitel, artistnamn, nyligen tillagd, popularitet eller varaktighet.

5. Layout
Du kan välja att visa sökresultaten i en kompakt listvisning eller miniatyrbildsvisning.

Singas sångkatalog hittar du här.