Miten poistan Singa-tilini?

Näin voit poistaa Singa-tilisi

Updated over a week ago

Huomioithan seuraavan ennen tilin poistoa:
Kun poistat tilisi, käyttäjänimesi sekä profiilisi ja kaikki siihen liitetyt tiedot, kuten tallentamasi laululistat ja lauluhistoriasi hävitetään lopullisesti.

Voit peruuttaa tilauksesi tiliä poistamatta. Näin voit yhä käyttää Singan ilmaisversiota (5 ilmaista laulua/päivä) ja säilyttää kaikki yllä mainitut sisällöt käytössäsi.

Jos olet kuitenkin päättänyt että haluat poistaa tilisi lopullisesti, noudata seuraavia ohjeita:

Ohjeet tilin poistamiseen

Vain ilmaistasolla olevan tilin voi poistaa. Mikäli sinulla on voimassa oleva Singa Premium-tilaus, peruuta se ensin ja odota, että tilausaika päättyy. Tämän jälkeen voit poistaa tilin.

1. Kirjaudu Singa tilillesi.

2. Klikkaa "Tili"-välilehteä, ja paina Poista tili.

3. Vahvista tilin poistaminen Singa-salasanallasi ja klikkaamalla Poista tilini.

Huom! Kun poistat tilisi, sinut kirjataan heti ulos tililtäsi, etkä voi enää kirjautua uudelleen. Jos haluat tilin poiston jälkeen vielä käyttää Singaa, sinun tulee tehdä kokonaan uusi tili.