Hur tar jag bort mitt konto?

Så här raderar du ditt Singa konto.

Updated over a week ago

Observera följande:

Ditt användarnamn och profil kommer att tas bort när du raderar ditt konto. Även låtlistor och låthistorik kommer att försvinna.

Du kan avsluta din prenumeration utan att radera ditt konto. På så sätt kan du fortfarande använda Singas gratisversion och hålla allt ovanstående innehåll tillgängligt för dig.

Om du är säker på att du vill radera kontot, följer du nedanstående steg:

Så här raderar du ditt konto
Du kan bara radera ditt konto om du använder vår kostnadsfria tjänst. Om du har en aktiv prenumeration av Singa Premium behöver du först avsluta din prenumerationen. Sedan behöver du bara vänta på att din prenumeration utgår innan du tar bort ditt konto.

1. Logga in på ditt Singa konto.

2. Klicka 'Konto' -fliken och klicka Radera konto.

3. Bekräfta kontot borttagning med ditt lösenord och klicka på Radera mitt konto.

När du tar bort ditt konto kommer du omedelbart att loggas ut från ditt konto och du kommer inte att kunna logga in igen.