Singa ei toimi

Singassa on ilmennyt ongelmia, mitä tehdä?

Updated over a week ago

Jos sinulla on ongelmia Singan kanssa, kokeile alkuun seuraavia toimia:

• Käynnistä Singan sovellus uudelleen

• Kirjaudu ulos Singasta ja uudelleen sisään Singa-tunnuksillasi

• Sulje taustalla käynnissä olevat käyttämättömät ohjelmat/sovellukset

• Tarkista Internet-yhteytesi. Voit testata Internet-yhteytesi nopeuden sivustolla fast.com. Suosittelemme vähintään 10 Mbps nopeutta.

Jos käytät sovellusta mobiililaitteella, tarkista myös seuraavat:

• Tarkista, että olet antanut sovellukselle tarvittavat luvat (esim. mikrofoni)

Mobiilisovelluksemme vaatii mikrofonin käyttöluvan käynnistääkseen laulunäkymän. Sovellus käyttää mikrofonin reaaliaikaista syötettä PLUS-kappaleiden pisteiden laskuun ja näyttää laulun graafisesti laulettaessa.

Suosittelemme lisäksi testaamaan toisella laitteella, ilmeneekö ongelma Singassa myös sillä. Jos ongelma toimista huolimatta jatkuu, otathan yhteyttä tukeemme sähköpostitse: tuki@singa.com.

Näet Singan reaaliaikaisen toimintastatuksen osoitteessa https://status.singa.com/