Jos sinulla on ongelmia Singan kanssa, kokeile seuraavia toimia:

• Käynnistä sovellus uudelleen
  • Kirjaudu ulos ja uudelleen sisään
  • Sulje taustalla käynnissä olevat käyttämättömät ohjelmat
  • Tarkista Internet-yhteytesi

Tarkista, että verkkoyhteytesi on vakaa ja toimii kunnolla. Voit testata Internet-yhteytesi nopeuden sivustolla fast.com.

Jos käytät sovellusta mobiililaitteella, tarkista myös seuraavat:

• Tarkista, että olet antanut sovellukselle tarvittavat luvat

Mobiilisovelluksemme vaatii mikrofonin käyttöluvan käynnistääkseen laulunäkymän. Sovellus käyttää mikrofonin reaaliaikaista syötettä PLUS-kappaleiden pisteiden laskuun ja näyttää laulun graafisesti laulettaessa.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä tukeen.