Om du är en ny kund eller om du redan har ett Singa Free-konto, gör du så här:

1. Gå till https://singa.com
  2. Logga in eller skapa ett konto
  3. Klicka "Skaffa Premium" och välj Premium-prenumeration
  4. Fyll i dina betalningsuppgifter
  5. Klicka på länken "Jag har en kupong eller ett presentkort" och lägg till din kupongkod
  6. Godkänn och börja sjunga din första låt från världens största karaokekatalog!

Om du har en aktiv prenumeration via vår webbsida, gör du så här:

1. Logga in på ditt Singa konto https://singa.com/account.
  2. Klicka 'Fakturering' -fliken och lägg till din kupongkod till "Kupong"-fältet och klicka "Använd". Rabatten kommer att beaktas i nästa räkning!

Om du har en aktiv prenumeration via iTunes eller Google Play, gör du så här:

Kupongkoden är inte kompatibel med iTunes eller Google Play. Om du har en aktiv Singa Premium-prenumeration via endera tjänsten måste du säga upp prenumerationen innan du prenumererar via vår webbplatform.

Vänligen notera:
Din Singa Premium-prenumeration förnyas automatiskt till normalt pris efter rabattperioden. Du kan avbryta din beställning när som helst.