Ulkoiseen näyttöön yhdistäminen ja jakaminen

Singan käyttö selaimella mahdollistaa laulunäkymän ja laulujonon erillisen käytön ja voit esimerkiksi selata kappaleita karaoken soidessa samaan aikaan. Näytön jakamisen teet helposti seuraavien ohjeiden avulla:

Laajennetun tilan ottaminen käyttöön

Mac

Windows

(Paina Windows-näppäintä + P-näppäintä ja valitse Laajenna-vaihtoehto (englanniksi Extend).

Ulkoisen näytön kytkemisestä

Jos ulkoisen näytön kytkemisessä on ongelmia, tarkista tietokoneesi näyttöasetukset ja varmista, että näyttö ei ole peilitilassa, vaan käyttää laajennettua tilaa. Lisätietoja ja vinkkejä vianetsintään löytyy alla olevista linkeistä:

Mac

Windows

Lue lisää aiheesta blogista!