Ulkoiseen näyttöön yhdistäminen ja pop up ikkunan käyttö

Erottele laulunäkymä ja kappaleiden jonoon asettaminen toisistaan

N
Written by Natalie
Updated over a week ago

Ulkoiseen näyttöön yhdistäminen ja jakaminen

Singan käyttö selaimella mahdollistaa laulunäkymän ja laulujonon erillisen käytön ja voit esimerkiksi selata kappaleita karaoken soidessa samaan aikaan. Näytön jakamisen teet helposti seuraavien ohjeiden avulla:

Laajennetun tilan ottaminen käyttöön

(Paina Windows-näppäintä + P-näppäintä ja valitse Laajenna-vaihtoehto (englanniksi Extend).

Ulkoisen näytön kytkemisestä

Jos ulkoisen näytön kytkemisessä on ongelmia, tarkista tietokoneesi näyttöasetukset ja varmista, että näyttö ei ole peilitilassa, vaan käyttää laajennettua tilaa. Lisätietoja ja vinkkejä vianetsintään löytyy alla olevista linkeistä:

Mac

Popup-ikkunan käyttöohje

Laulujono ja erillinen ikkuna avautuvat karaokesoittimesta

Löydät selainikkunasi alalaidasta laulujonon, johon voit lisätä kappaleita "lisää jonoon" - nappulan kautta, jonka löydät karaokekappaleiden yhteydessä sekä suoraan kansikuvien päältä. Napauta "lisää jonoon" ja valitse tarvittaessa suosikkisi useista karaokeversioista tai säädä lauluasetuksia.

Lisää jonoon niin monta kappaletta kuin haluat ja paina "Aloita laulaminen". Kun laulu on käynnissä, näet jonon karaokesoittimen alla. Näet myös jonosi pituuden ja voit tarvittaessa tyhjentää jonon jos haluatkin vaihtaa kappaleita.

Voit laittaa jonoon myös oman laululistasi valitsemalla ensin jonkin laululistasi ja painamalla "Lisää jonoon"- painiketta. Laulujono ilmestyy ruudun oikeaan alareunaan ja paina nyt "Aloita laulaminen". Voit poistaa kappaleita soittolistalta liikuttamalla kursoria halutun kappaleen päälle ja painamalla roskakori-ikonia oikeasta reunasta.