Airplay- toiminnolla peilaus TV-ruutuun

Kuinka yhdistää Singa-karaoke älypuhelimesta TV-ruutuun

Updated over a week ago

Airplay - toiminnon käyttö iPhonella tai iPadilla

Huomioithan, että tämän ohjeen sisältö voi vaihdella eri tv valmistajien mukaan. Ohje on tehty vastaamaan uusimpien Samsung tv:n toimintojen mukaisesti käyttäen Singa sovellusta iPhonella ja iPadilla.

1. Navigoi televisiosi Asetuksiin ja valitse Yleiset asetukset

2. Etsi Airplay-toiminto ja valitse: päälle

3. Laita peilaustoiminto päälle iPhonella tai iPadilla pyyhkäisemällä alaspäin oikeasta yläkulmasta

4. Laita peilaustoiminto päälle ja napauta muutaman kerran päästäksesi pois valikosta

5. Avaa Singa-sovellus ja aloita karaoke

Jos tarvitset apua, olethan yhteydessä tuki@singa.com.