Användning av Singa
I vilka länder kan jag använda Singa?

Kolla var i världen du kan använda ditt Singa-konto

Updated over a week ago

Att spela karaokelåtar är en licensierad aktivitet och det är därför vi ännu inte är tillgängliga överallt i världen. Om du inte kan logga in på ditt Singa-konto normalt utan hamnar på en separat sida (soon.singa.com), kolla listan nedan för att se om du kan vara i ett land där Singa ännu inte är aktivt.

Vi är officiellt tillgängliga i totalt 34 länder. Här är listan över alla platser där du kan använda ditt Singa-konto:

Australien
Belgien
Bulgarien
Cypern
Danmark
Estland
Finland
Frankrike
Grekland
Irland
Island
Italien
Kanada

Lettland
Liechtenstein
Litauen
Luxemburg
Malta
Nederländerna
Norge
Polen
Portugal
Rumänien
Schweiz
Slovakien
Slovenien
Spanien
Storbritannien
Sverige
Tjeckien
Tyskland
Ungern
USA
Österrike

Om du har några frågor angående Singa, tveka inte att kontakta support@singa.com!