Singa Konto & Inställningar
Hur får jag ett kvitto på mitt köp?

Du hittar dina kvitton genom att logga in på ditt Singa-konto

D
Written by Daniella Lassas
Updated over a week ago

Kvitton för prenumerationer och köp gjorda via Singas hemsida hittar du genom att logga in på ditt Singa-konto på www.singa.com.

När du har loggat in klickar du på ditt användarnamn i det övre högra hörnet och väljer Inställningar från rullgardinsmenyn. I avsnittet Fakturering kan du se din faktureringshistorik och skriva ut kvitton om det behövs.

Du kan även beställa framtida kvitton till din e-post genom att klicka på "Kvitton till e-post".

Om du inte kan hitta ett kvitto och behöver en kopia av det, skriv till vår kundsupport på support@singa.com

Observera: Kvitton för köp gjorda via App Store eller Google Play kan hittas från dessa tjänster.

Mera info: