Karaoke Utrustning
Karaoke set från våra partners

Få igång karaoke hemma med våra karaokepartners!

Updated over a week ago

Först och främst, om du vill sjunga karaoke så att dina grannar också hör det (och om de blir störda, be dem att komma med på karaokefesten!), behöver du en mikrofon, en mixer och någon förstärkt högtalare.

Här är ett par bra alternativ som vi har testat och rekommenderar.

Kbox Karaoke Kit

För att enkelt få igång ditt karaoke-set up rekommenderar vi dig Kbox Karaoke Kit från Sunfly, som är ett lättanvänt karaoke-set, inkluderar mikrofoner av professionell ljudkvalitet med ton- och reverb-alternativ och nödvändiga kablar, och en mixer som förvandlar din dator, iPad eller smartphone till ett ordentligt karaoke system. Med Karaoke Kit behöver du bara en dator, smart tv, iPad eller en telefon, högtalare och en internetanslutning för att få sjunga högt! Och naturligtvis Singa, så att du har tillgång till tiotusentals låtar.

Andra alternativ

Det finns massor av andra alternativ och olika karaoke-set tillgängliga hos våra partners. Be om mer info och rekommendationer från butikerna!