Hur man önskar sånger vid en Singa Venue

Sök efter Singa-ställen i närheten, checka in och skicka låtförfrågningar snabbt från mobilappen.

D
Written by Daniella Lassas
Updated over a week ago

Betald Singa Premium-prenumeration krävs inte för att checka in på Venues och skicka låtförfrågningar. Platsfunktionen är tillgänglig för alla registrerade användare via vår mobilapp.

Så här begär du låtar i Singa-mobilappen:

• Ladda ner Singa mobilapp för din mobila enhet från App Store eller Google Play Store

• Öppna applikationen och logga in. Om du inte tidigare har skapat ett användarkonto på Singa, registrera dig först.

• I den nedre navigeringen trycker du på "Venues". Du kan hitta karaoke venues genom att:

1. bläddra igenom listan

2. söka efter lokalen med namn eller plats,

3. med kartvy (öppnas från "plats"-ikonen i det övre högra hörnet).

• När du hittar den venuen du är på, tryck på "Checka in". En grön indikator visas när karaokevenuen är öppen och redo att ta emot sångförfrågningar.

• Hitta en låt du gillar och lämna en låtförfrågan till karaokevärden genom att trycka på knappen "Begär låt". Om knappen är inaktiv, välj först låtversionen av låten.

• Längst ner i applikationen visas ett datafält, från vilket du kan spåra de låtar du har begärt och deras status.