Användning av Singa
Använda extern display och popup-fönster

Skapa bättre användarupplevelse med Singa karaoke med separat display för karaoke

D
Written by Daniella Lassas
Updated this week

Ansluta och dela extern skärm

Att använda Singa med webbläsaren gör det möjligt att separera sångvy och kö komponeringen till olika skärmar så att du kan bläddra bland låtar medan karaoke spelas. Följ dessa enkla instruktioner för att dela skärm:

Aktivera utökad display

(Tryck på Windows-tangenten + P-tangenten och välj Extend-alternativ)

Om att ansluta den externa skärmen

Om du har problem med att ansluta den externa bildskärmen, kontrollera skärminställningarna på din dator. Se till att skärmen är extended och inte duplicerad.

För mer information och råd för felsökning besök länkarna nedan:

Hur du använder popup-fönster

Sångkön och ett separat fönster öppet för karaoke-spelaren

Samla dina karaoke låtar i kön och sjung utan avbrott när du sjunger flera låtar eller sjunger på karaokefester hemma!

Du hittar en låtkö från det nedre högra hörnet av webbläsarfönstret. Du kan lägga till låtar i kön med knappen “Lägg till i kön”, som du ser när du öppnar en låts sida, eller från miniatyrbilden överst på låtomslaget när du bläddrar bland låtar eller listor.

Lägg till så många låtar du vill och tryck på “Börja sjunga”. När låten spelas upp kommer du se en kö under karaoke-spelaren. Du kan också se längden på din kö och vid behov rensa kön om du vill byta låt.

Du kan också lägga till din egna spellista i kön, genom att först välja en av dina spellistor och trycka på knappen “Lägg till i kön". Låtsträngen kommer visas längst ner till höger på skärmen och tryck sedan på “Börja sjunga”. Om du vill ta bort låtar från en spellista flyttar du markören över den önskade låten och trycker på papperskorgs symbolen till höger