Hur du uppdaterar din Singa-app

Se till att du använder den senaste versionen av appen för den bästa upplevelsen.

D
Written by Daniella Lassas
Updated this week

Du kan uppdatera till den senaste app-versionen med instruktionerna nedan.

iOS-enheter

Slå på automatiska uppdateringar

• Gå till Inställningar för din enhet

• Tryck på "iTunes & App Store"

• Slå på uppdateringar

Läs mera här.

Uppdatera manuellt

• Öppna App Store på din enhet

• Tryck på "Uppdateringar" i den nedre navigeringen

• Hitta Singa och tryck på Uppdatera

OBS! Om du inte kan hitta Singa på listan över tillgängliga uppdateringar är Singa appen redan uppdaterad.

Android-enheter

Slå på automatiska uppdateringar

• Öppna Google Play Butik

• Använd sökningen för att hitta Singa

• Tryck på "Mer" (de tre vertikala prickarna) uppe till höger

• Markera Aktivera automatisk uppdatering

Du kan också slå på automatiska uppdateringar för alla dina appar. Hitta instruktioner här.

Uppdatera manuellt

• Öppna Google Play Butik

• Använd sökningen för att hitta Singa

• Tryck på Uppdatera

OBS! Om du inte kan hitta Singa på listan över tillgängliga uppdateringar är Singa appen redan uppdaterad.