Laululistojen luominen

Kuinka lisään karaokekappaleen laululistaan?

Updated over a week ago

Laululistojen luominen

Voit luoda laululistan valmiiksi, ennen kuin päätät mitä kappaleita sinne laitat tai lennosta valitsemalla ensin jonkun kappaleen, jonka haluat lisätä laululistaasi.

Laululistan luominen selaimella

1. Paina Profiili-kuvaketta

2. Valitse Laululistani

3. Valitse Luo uusi laululista

4. Anna laululistalle nimi ja kuvaus

5. Tallenna

Huom. Voit muokata tämän jälkeen laululistaasi valitsemalla laululistan jonka loit. Muokkaa-kohdasta määrittelet myös laululistasi yksityisyyden (laululistat ovat aina julkisia, ellet muuta asetusta).

Tämän jälkeen etsi haluamasi kappale

1. Valitse haluamasi kappaleen versio

2. Paina kolmesta pisteestä oikeasta yläreunasta

3. Lisää... ja valitse haluamasi laululista (tai luo uusi laululista)

Laululistojen soittaminen jonossa

Kun laululista on valmis, voit soittaa koko listan läpi jonossa.

1. Valitse Laululistani

2. Mene sisälle laululistaan

3. Paina Lisää jonoon

Voit muokata jonoa raahaamalla kappaleita ylös tai alas, tai poistaa kappaleen jonosta painamalla roskakori-ikonia laulun kohdalla.

Laululistan luominen mobiilisovelluksen kautta

1. Avaa Singan sovellus ja paina alareunasta "Oma kirjasto"

2. Valitse Laululistat

3. Paina Plus-merkkiä (Luo uusi laululista)

4. Anna nimi ja paina lopuksi Tallenna

Tämän jälkeen etsi haluamasi kappale esim. hakutoiminnolla tai Suositukset -kohdan kautta. Voit myös luoda lennosta laululistoja valitsemasi kappaleen kautta valitsemalla Luo uusi laululista.

1. Etsi haluamasi kappale

2. Paina kappaletta pohjassa, kunnes kappaleen valikko aukeaa

3. Valitse Lisää laululistaan

4. Valitse haluamasi laululista

Laululistan lisääminen jonoon mobiilisovelluksessa

Lisää laululista jonoon:

1. Paina Oma kirjasto

2. Valitse Laululistat

3. Valitse haluamasi laululista

4. Paina Lisää jonoon

5. Mene Jono -kohtaan alareunassa

6. Aloita laulaminen

Eikö tästä ollut apua? Laita viestiä tuki@singa.com