Karaoke Låtar
Hur man skapar en låstlista

Skapa dina egna låtlistor

Updated over a week ago

Skapa en låtlista

Du kan skapa en låtlista innan du bestämmer dig för vilka låtar du vill lägga in genom att först välja en låt du vill lägga till i din låtlista.

Skapa en spellista med en webbläsare

1. Logga in på ditt Singa-konto

2. Tryck på profilikonen

3. Välj "Mina låtlistor"

4. Klicka på "Skapa en ny låtlista"

5. Ge spellistan ett namn och en beskrivning

6. Spara

Observera att du sedan kan redigera din låtlista genom att välja den låtlista du skapade. Under Ändra anger du även Integriteten för din låtlista (låtlistor är alltid offentliga om du inte ändrar inställningen).

Hitta sedan låten du vill lägga till i listan

1. Välj den version av låten du vill ha

2. Tryck på de tre punkterna längst upp till höger

3. Tryck på Lägg till... och välj den låtlista du vill ha (Eller skapa en ny låtlista)

Spela låtlistor i en kö

När låtlistan är klar kan du spela upp hela listan i kön.

1. Välj "Min låtlistor"

2. Gå in i låtlistan

3. Tryck på Lägg till i kön

För att redigera kön, dra låtar uppåt eller nedåt, eller tryck på papperskorgen för att ta bort en låt från kön.

Skapa en låtlista via mobilappen

1. Öppna Singa-appen och klicka på "Mitt bibliotek" längst ner

2. Välj Låtlista

3. Tryck på plustecknet (Skapa en ny spellista)

4. Ange ett namn

Sök sedan efter önskad låt, till exempel med hjälp av sökfunktionen eller vid Rekommendationer. Du kan också skapa spellistor genom låten du valde och sedan genom att välja Skapa ny spellista.

1. Öppna låten och välj den version du vill ha (kom ihåg att spara!)

2. Tryck på tre punkter längst upp till höger

3. Klicka på Lägg till i låtlistan

4. Välj den spellista du vill ha

Lägg till låtlistan i kön i mobilappen

Lägg till låtlista i kön:

1. Tryck på "Mitt bibliotek"

2. Välj "Låtlistor"

3. Välj den låtlista du vill ha

4. Tryck på "Lägg till i kö"

5. Gå till Kö längst ner

6. Börja sjunga