Google Play Storen kautta voit maksaa sovelluksen käytöstä puhelinlaskullasi

Google Playn kautta tehdyt tilaukset on mahdollista yhdistää puhelinlaskuun. Olethan yhteydessä operaattoriisi asian tiimoilta.

Maksaminen puhelinlaskulla ohjeet eri operaattorien asiakkaille:

Klikkaa alla oleviin linkkeihin ja ohjeisiin:

Huomioithan, että ongelmatapauksissa tulee olla yhteydessä suoraan operaattorin asiakaspalveluun tai vastaavasti sovelluskaupan asiakaspalveluun.