Tilauksen maksaminen puhelinlaskulla

Puhelinlaskulle Google Playn kautta tehdyt Singa-tilaukset

Updated over a week ago

Google Play Storen kautta voit maksaa sovelluksen käytöstä puhelinlaskullasi

Google Playn kautta tehdyt tilaukset on mahdollista yhdistää puhelinlaskuun. Olethan yhteydessä operaattoriisi asian tiimoilta.

Maksaminen puhelinlaskulla ohjeet eri operaattorien asiakkaille:

Klikkaa alla oleviin linkkeihin ja ohjeisiin:

Huom! Valitettavasti nettisivujemme (singa.com) tai App Storen kautta tehtyjä tilauksia ei saa lisättyä puhelinlaskulle. Huomioithan myös, että ongelmatapauksissa tulee olla yhteydessä suoraan operaattorin asiakaspalveluun tai vastaavasti sovelluskaupan asiakaspalveluun.