Karaokekappaleet
Karaokekappaleiden taustalaulut ja Apulaulu-toiminnon käyttö
Karaokekappaleiden taustalaulut ja Apulaulu-toiminnon käyttö

Miksi jotkut kappaleet sisältävät taustalaulua ja miten Apulaulu kytketään päälle

N
Written by Natalie
Updated over a week ago

Kappaleet sisältävät usein taustalaulun, joka on karaoketuottajilta tullut versio sellaisenaan. Tarkistathan kappaleen kaikki versiot läpi, jotta löydät mieleisesi.

Joissain versioissa on olemassa Apulaulu-toiminto, joka puolestaan tarkoittaa että kappale on laulettu ja voit esimerkiksi harjoitella kappaleen laulamista Apulaulun kera.

Katso alta miten kytket Apulaulun päälle.

Mobiililaitteella:

Avaa kappale ja valitse haluamasi versio. Jos kappaleessa on saatavilla apulaulu, avautuu sinulle alla oleva näkymä

Kohdasta Version asetukset pääset laittamaan apulaulun päälle tai pois, sekä muuttamaan esimerkiksi sävelkorkeutta. Paina lopuksi Aloita laulaminen.

Tietokoneen selaimella:

Avaa haluamasi kappale. Voit valita kappaleen version, kytkeä Apulaulun päälle ja säätää sävelkorkeutta. Asetuksia ei tarvitse erikseen tallentaa ennen laulamista.

Apple TV:

Avaa sovellus ja mene lauluasetuksiin. Valitse ensin haluamasi sävelkorkeus, ja sen jälkeen voit päättää, haluatko Apulaulun päälle vai pois päältä.

Eikö tästä ollut apua? Lähetä meille sähköpostia tuki@singa.com