Problem & Lösning
Jag har prenumererat på Premium men kan fortfarande bara sjunga 3 låtar gratis - vad kan jag göra?
Jag har prenumererat på Premium men kan fortfarande bara sjunga 3 låtar gratis - vad kan jag göra?
D
Written by Daniella Lassas
Updated over a week ago

Om du har en Premium-prenumeration men bara kan sjunga tre låtar gratis kan du försöka återställa ditt köp. Orsaken till problemet kan också vara något annat, så se till att du kollar in denna hjälpartikeln också om ämnet.

Detaljerna för ett genomfört köp når inte alltid fram till oss, vilket kan leda till att prenumerationen inte visas som aktiv i Singa-tjänsten. Det är mer sannolikt att detta händer med App Store än med Google Play. Se nedan för steg du kan ta för att försöka återställa köpet på både iOS och Android.

För prenumerationer som startas via Apple App Store:

1. Öppna Singa-appen på din enhet

2. Öppna din profil genom att trycka på profilbilden/silhuetten i det övre högra hörnet

3. Hitta "Prenumerationer" i listan

4. Tryck på "Återställ köp".

Som referens kan du läsa Apples egen guide från här

Om du inte kan återställa ditt köp och behöver begära en återbetalning kan du läsa Apples instruktioner här

För prenumerationer som startas via Google Play Store:

Observera att menysystemet på Android-enheter kan skilja sig något beroende på tillverkare.

1. Öppna appen Inställningar på din enhet

2. Tryck på "Program", "Hantera program" eller liknande.

3. Tryck på Singa

4. Tryck på "Stäng" (Force closed).

5. Öppna Singa-appen normalt

Kontrollera om Premium-abonnemanget nu är aktivt (t.ex. om appens profilmeny inte nämner "Gratis låtar kvar: 3").

Hjälpte inte detta, eller har du fler frågor? Tveka inte att nå oss på support@singa.com.