Ääniongelmat Singassa

Kappaleen sanat pyörivät, mutta ääntä ei tule? Tästä voit katsoa miten toimia

N
Written by Natalie
Updated over a week ago

Pyörivätkö laulun sanat ruudulla, mutta ääntä ei tule? Jos sinulla on ääniongelmia Singassa, kannattaa alkuun kokeilla alla olevia toimia:

• Jos käytät Singaa sovelluksen kautta, poista sovellus ja asenna se uudelleen App Storesta tai Google Play-kaupasta

• Käynnistä laite uudelleen

• Jos käytät Singaa selaimen kautta, tyhjennä selaimen välimuisti ja kokeile uudelleen. Ohje esim. Chromelle löytyy täältä

Tarkistathan myös laitteestasi riippuen nämä:

• Jos saatavilla on useita äänentoistolaitteita, tarkista, että olet valinnut niistä sopivan

• Varmista että laitteelle on asennettu kaikki uusimmat päivitykset

• Tarkista, etteivät kaiuttimen ja kuulokkeiden johdot ole irronneet. Varmista, että kaikki johdot ja kaapelit on kytketty

• Jos sinulla on käytössäsi useita 5 mm:n liitäntöjä, erityisesti surround-äänijärjestelmässä, varmista, että kaikki johdot ja kaapelit on kytketty oikeaan liitäntään

• Varmista, että äänilaitteitasi ei ole mykistetty ja että niitä ei ole poistettu käytöstä. Yritä säätää äänenvoimakkuuden säätimiä suuremmalle

• Yritä yhdistää kaiutin ja kuulokkeet toiseen USB-porttiin

• Kaiuttimet eivät ehkä toimi, jos kuulokkeet on kytketty laitteeseen. Irrota kuulokkeet ja katso, auttaako se

• Jos liität äänilaitteen kuten kuulokkeet tai kaiuttimet USB-tai HDMI-liitännällä, voit joutua määrittämään kyseisen laitteen oletusaudiolaitteeksi. Mikäli käytät ulkoista monitoria, jossa ei ole sisäänrakennettuja kaiuttimia, varmista, että monitoria ei ole jo valittu oletuslähtölaitteeksi. Jos näin on, sinulla ei ole audiota

• Monet päivitykset edellyttävät laitteen käynnistämistä uudelleen. Tarkista, onko sinulla asennettuja päivityksiä odottamassa, jotka edellyttävät uudelleenkäynnistystä

Eikö tästä ollut apua? Ota yhteyttä tuki@singa.com.