Singa-tilin hallinta ja asetukset
Haluan vaihtaa Facebook-kirjautumisesta tavalliseen kirjautumiseen. Mitä teen?
Haluan vaihtaa Facebook-kirjautumisesta tavalliseen kirjautumiseen. Mitä teen?

Näin voit kirjautua Singaan ilman Facebook-kytköstä

N
Written by Natalie
Updated over a week ago

Jos haluat kirjautua Singaan jatkossa ilman kytköstä Facebookiin, sinun tulee luoda Singa-tilillesi uusi salasana:

1. Varmista mikä sähköposti sinulla on yhdistettynä Facebook-tiliisi, jota tavallisesti käytät Singaan kirjautuessa

2. Mene tietokoneen selaimella osoitteeseen singa.com

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta "Kirjaudu"

4. Klikkaa sivun alareunasta "Unohtuiko salasana?" vierestä "Aseta uudelleen" -linkkiä

5. Syötä Facebook-tiliisi liitetty sähköposti avautuvaan kenttään

6. Klikkaa "Palauta salasana"

Saat sähköpostitse ohjeet salasanan vaihtamiseen. Unohtuneen salasanan ohje löytyy myös täältä. Tämän jälkeen voit kirjautua Singaan ilman Facebook-kytköstä.

Eikö tästä ollut apua? Laita viestiä: tuki@singa.com