Tutustu täysin uuteen Singa-selainsovellukseen!
Updated over a week ago

Olemme innoissamme voidessamme esitellä täysin uusitun käyttöliittymän, joka on luotu saamamme asiakaspalautteen pohjalta, jotta karaoken laulaminen olisi sujuvaa ja nautinnollista - nyt ja tulevaisuudessa. Konepellin alla uudessa Singassa on täysin uudistetut ominaisuudet, jotka parantavat palvelun vakautta ja luotettavuutta, jotta voit laulaa sydämesi kyllyydestä ongelmitta. Sukella siis karaoken uuteen aikakauteen Singan kanssa!

Tutustu uudistuksiin:

Käyttöliittymä

Singan käyttöliittymä on saanut päivityksen ja sillä on täysin uusi, raikas ulkoasu. Uudessa navigointipalkissa on kolme välilehteä: “Löydä”, “Selaa” ja “Oma kirjasto”. Sivun yläreunasta löytyy hakutoiminto, jonka avulla voit hakea kappaleita, artisteja tai laululistoja. Myös karaokesoitin ja laulujono on uudistettu. Tarkastellaan näitä uudistuksia seuraavaksi hieman tarkemmin.

Löydä

Uuden navigointipalkin ensimmäinen välilehti on “Löydä”. Se tarjoaa nopean tavan löytää kappaleita, laululistoja tai artisteja. Voit selata valmiiksi koostettuja laululistoja, suosituimpia kappaleita, uusimpia lisäyksiä, suosituimpia artisteja, suosituimpia laululistoja, suosituimpia genrejä tai katsoa, mitkä kappaleet ovat nyt nosteessa. Kun olet aloittanut laulamisen, löydät myös lauluhistoriasi “Löydä”-näkymän yläreunasta.

Selaa

Navigointipalkin toinen välilehti on “Selaa” (aiemmin nimeltään “Kappaleet”). “Selaa”-välilehti tarjoaa tuttujen toimintojen lisäksi myös joitakin uusia toimintoja. Voit suodattaa kappaleita kielen, musiikin tyylilajin ja ominaisuuksien mukaan sekä lajitella niitä suosion, viimeisimpien lisäysten, trendaavuuden, keston tai kappaleen tai artistin nimen mukaan. Uusien pikatoimintojen avulla voit lisätä kappaleita suosikkeihin napsauttamalla sydän-kuvaketta tai voit lisätä kappaleen jonoon napsauttamalla “Lisää jonoon” -painiketta.

Ominaisuudet-suodattimien avulla voit helposti etsiä apulaulullisia kappaleita, duettona laulettavia kappaleita sekä kappaleita, jotka sisältävät Plus-ominaisuuden, jonka avulla näet, kuinka hyvin pysyt oikeassa nuotissa. Olemme myös lisänneet uusia laulusuodattimia: alkuperäinen ja explicit (epäsovelias sanoitus). “Alkuperäinen”-suodatin näyttää kaikki kappaleet, joista on saatavilla alkuperäinen versio. Nyt näet myös kappaleen ominaisuudet, esimerkiksi onko kappaleessa apulaulua tai onko kyseessä kappaleen alkuperäinen versio, kappaleen nimen vierestä. Ominaisuustunnisteet ovat myös klikattavia, joten jos haluat nähdä, mitkä kaikki kappaleet Singan valikoimassa ovat esimerkiksi alkuperäisiä versioita, voit klikata “Alkuperäinen”-tunnistetta.

Oma kirjasto

Navigoinnin kolmas välilehti on “Oma kirjasto”. “Omaan kirjastoon” voit tallentaa suosikkisi ja päästä helposti käsiksi niihin. Oman kirjaston yläreunassa näet uudistetun navigoinnin, jossa on välilehdet kappaleita, laululistoja, artisteja ja lauluhistoriaasi varten. Olemme helpottaneet kappaleiden lisäämistä suosikkeihin koko sovelluksessa, joten omien suosikkilistojen luominen on nyt helppoa. Suosikkikappaleiden ja -artistien luetteloissa on myös uusia lajitteluvaihtoehtoja ja nopea mahdollisuus lisätä kappaleita jonoon.

Karaokesoitin

Sovelluksen keskeinen ominaisuus, karaokesoitin, on myös saanut päivityksen. Tämä päivitys sisältää pienennettävän soittimen, josta on nopea pääsy asetuksiin ja laulujonoon. Pienentämisen mahdollistavan soittimen avulla voit käyttää keskeisiä toimintoja, kuten etsiä ja lisätä kappaleita laulujonoon, karaoken soidessa. Voit tarvittaessa pienentää tai laajentaa soittimen klikkaamalla vasemmassa alakulmassa olevaa kappaleen kansikuvaa. Voit vaihtoehtoisesti myös pienentää soittimen klikkaamalla soittimen vasemmassa yläkulmassa olevaa “Pienennä”-painiketta. Soitinta voidaan käyttää myös koko näytön tilassa tai se voidaan avata uuteen ikkunaan kuten ennenkin.

Lisäsimme myös uusia pikanäppäimiä, jotta uuden soittimen käyttö olisi mahdollisimman helppoa ja miellyttävää. Voit nyt käynnistää tai pysäyttää kappaleen (välilyönti), kelata 10 sekuntia eteen tai taaksepäin (vasen ja oikea nuolinäppäin), säätää äänenvoimakkuutta (ylös- ja alas nuolinäppäimet) tai pienentää soittimen (Esc).

Kuten yllä mainitsimme, päivitetyssä soittimessa on erillinen “Asetukset”-näkymä, johon pääset soittimen ohjauspaneelista “Jono”-kuvakkeen vieressä. Tässä näkymässä voit hallita soitettavan kappaleen versiota, kytkeä apulaulun päälle tai pois, säätää äänenvoimakkuutta ja sävelkorkeutta sekä säätää jonossa olevien kappaleiden automaattisen toiston asetusta.

Laulujono

Uudistettu laulujono mahdollistaa kappaleiden, laululistojen tai jopa tietyn artistin kaikkien kappaleiden lisäämisen suoraan jonoon. Voit järjestää kappaleita jonossa kuten ennenkin “raahaa ja pudota” (engl. drag and drop) -toiminnolla: napsauta kappaletta hiirellä, pidä nappi painettuna ja siirrä kappale haluamaasi paikkaan.

Jonossa on myös pikahaku, jonka avulla voit etsiä kappaleita ja lisätä ne jonoon suoraan jononäkymästä. Napsauta jonon yläreunassa olevaa suurennuslasia, etsi suosikkisi ja lisää ne jonoon napsauttamalla “Lisää”. Nyt voit myös helposti lisätä kappaleita suosikkeihisi tai omalle laululistallesi tai vaikka jakaa kappaleen suoraan jonosta klikkaamalla kolmen pisteen kuvaketta.

Profiili ja tili

Sovelluksen oikeasta yläkulmasta löydät profiilisi, josta pääset tilisi asetuksiin, omaan kirjastoon, voit toivoa puuttuvia kappaleita tai voit kirjautua ulos sovelluksesta. “Tili”-osiossa voit hallita tili- ja tilaustietojasi. Nyt voit myös helposti hallita useita koko sovelluksen laajuisia lauluasetuksia yhdessä paikassa. Voit kytkeä apulaulun, automaattisen versiovalinnan tai jonossa olevien kappaleiden automaattisen toiston päälle tai pois mieltymystesi mukaan.

Laulupaikat-sivu

Päivitetty “laulupaikat”-sivu tarjoaa helpomman tavan löytää lähelläsi olevia karaokepaikkoja - olipa kyseessä sitten karaokebaari, yksityinen karaokehuone tai muu paikka, jossa voi laulaa karaokea. Selaa kaupunkisi parhaita karaokepaikkoja, käytä karaokepaikkahakua tai anna meidän ehdottaa parhaita karaokepaikkoja lähelläsi. Pääset “laulupaikat”-osioon sivun alareunassa olevasta “Etsi laulupaikkoja” -linkistä.