Möt den helt nya Singa-webbläsarappen!
Updated over a week ago

Vi är glada över att kunna presentera ett helt omdesignat gränssnitt baserat på din feedback för att säkerställa att dina karaokesessioner är smidiga och roliga. Bakom kulisserna har nya Singa helt omarbetade interna funktioner som förbättrar stabiliteten och tillförlitligheten, så att du kan sjunga ut ditt hjärta utan problem. Dyk in i en ny era av karaoke med Singa!

Här är vad som är nytt:

Användargränssnitt

Användargränssnittet har fått en ansiktslyftning och har ett fräscht nytt utseende och en ny känsla. Navigationen har delats in i tre flikar: “Utforska”, “Bläddra” och “Mitt bibliotek”. Längst upp på sidan finns ett sökfält där du kan söka efter låtar, artister eller låtllistor. Karaoke-spelaren och låtkön har också omarbetats. Låt oss titta på alla dessa mer i detalj nedan.

Utforska

Den första fliken i den nya navigationen är “Utforska”. Den erbjuder ett snabbt sätt att upptäcka låtar, låtlistor eller artister. Du kan bläddra bland kuraterade låtlistor, topplåtar, senaste tilläggen låtar, toppartister, topp genrer eller se vilka låtar som trendar just nu. Du hittar också din sånghistorik högst upp i vyn “Utforska”.

Bläddra

Den andra fliken i navigeringen är “Bläddra” (tidigare kallad “Låtar”). “Bläddra” erbjuder samma funktioner som tidigare plus några nya. Du kan filtrera låtar efter språk, genre och funktioner, samt sortera dem efter popularitet, senaste tilläggen, trendande, varaktighet eller efter låt- eller artistnamn. Det finns nya snabbalternativ för att lägga till låtar till favoriter genom att klicka på hjärtikonen och för att lägga till en låt i kön genom att klicka på knappen “Lägg till i kön”.

Med funktionsfilter kan du enkelt hitta låtar med stödsång, låtar att sjunga som duett eller låtar som innehåller Plus-funktionen som låter dig se hur bra du håller dig på rätt ton. Vi har också lagt till nya sångfilter: original och explicit. Originalfiltret visar dig alla låtar som är originalversioner av låten. Nu kan du också se låtens funktionstaggar, till exempel om låten har stödsång eller om det är en originalversion av låten, bredvid låtens namn. Funktionstaggarna är också klickbara. Om du vill se vilka låtar i katalogen som är originalversioner klickar du bara på taggen.

Mitt bibliotek

Den tredje fliken i navigeringen är “Mitt bibliotek”. Det här är platsen där du enkelt kan komma åt ditt sparade favoritinnehåll. Längst upp i “Mitt bibliotek” ser du den omdesignade navigeringen med flikar för låtar, låtlistor, artister och din sånghistorik. Vi har förbättrat möjligheterna att lägga till låtar till dina favoriter i hela appen, så det borde vara enklare än tidigare att skapa egna listor med favoriter. Det finns också nya sorteringsalternativ för favoritlåtar och artistlistor och ett snabbt alternativ för att lägga till låtar i kön.

Karaoke-spelare

Uppdateringen introducerar en minimerbar spelare med snabb åtkomst till inställningar och låtkön. Den minimerbara spelaren gör att du kan komma åt viktiga funktioner som att söka efter låtar och lägga till dem i kön medan karaoke spelas. Du kan minimera eller expandera spelaren när det behövs genom att klicka på låtens omslagsbild i det nedre vänstra hörnet, eller så kan du minimera spelaren genom att klicka på “Minimera”-knappen i det övre vänstra hörnet. Spelaren kan också användas i helskärmsläge eller öppnas i ett nytt fönster som tidigare.

För att göra det så bekvämt som möjligt har vi också lagt till nya kortkommandon för spelaren. Du kan nu använda tangentbordet för att snabbt starta eller pausa låten (mellanslagstangenten), spola tillbaka och hoppa över 10 sekunder (vänster- och högerpiltangenterna), snabbt justera volymen (uppåt- och nedåtpiltangenterna) eller minimera spelaren (Esc).

Som tidigare nämnts har den uppdaterade spelaren en separat inställningsvy som är tillgänglig från spelarens kontrollfält längst ner bredvid köikonen. I den här vyn kan du hantera låtversion, stödsång, volym och tonhöjd för den låt som spelas samt hantera de låtar som spelas upp automatiskt i köinställningen.

Låtkö

Med den nydesignade låtkön kan du lägga till låtar, låtlistor eller till och med alla låtar från en artist direkt i kön. Du kan ordna låtarna i kön som tidigare med hjälp av “dra-och-släpp”-funktionen - klicka på en låt med musen, håll kvar och flytta den till önskad plats.

Det finns också ett alternativ för snabbsökning i kön som gör att du kan söka efter låtar och lägga till dem i kön utan att lämna kön. Klicka bara på förstoringsglaset högst upp i kön, hitta dina favoriter och klicka på “Lägg till” för att lägga till dem i kön. Nu kan du också enkelt lägga till låtar till dina favoriter eller till din egen låtlista, se låtsidan eller till och med dela låten direkt från kön genom att klicka på ikonen med tre punkter.

Profil och konto

I det övre högra hörnet av appen hittar du din profil där du kan komma åt dina kontoinställningar, Mitt bibliotek, Begär låtar och logga ut från appen. I avsnittet “Konto” kan du hantera din kontoinformation och dina abonnemangsuppgifter. Du kan nu också enkelt komma åt och hantera flera appomfattande sånginställningar på ett ställe. Här kan du slå på eller av sång, automatiskt versionsval eller autoplay för låtar i kön enligt dina önskemål.

Venuesidor

Uppdaterade venuesidor erbjuder ett enklare sätt att upptäcka karaokeställen nära dig - oavsett om det är en karaokebar, ett privat karaokerum eller en annan nöjesarena med karaoke. Bläddra bland de bästa karaokeställen i din stad, använd sökningen eller låt oss föreslå de bästa karaokeställen nära dig. Du kan komma åt venuesidorna från länken “Hitta karaokeställen nära mig” längst ner på sidan.