All CollectionsSinga HjälpKaraoke Låtar
Hur ändrar jag tonhöjden i en låt?

Så här kan du ändra låtens tonhöjd.

Updated over a week ago

Du kan ändra tonhöjden på en låt med hjälp av instruktionerna nedan.

På en mobil enhet:

1. Välj den låt och version du vill ha

2. Välj Inställningar längst upp.

3. Justera den tonhöjd du vill ha

4. Tryck på Spara (eller Begär låt, om du är ansluten till en lokal)

Använda en webbläsare på datorn:

1. Välj den låt du vill ha

2. Du kan ändra tonhöjden för en låt från menyn Inställningar i det nedre högra hörnet av karaoke-spelaren

Du kan ändra tonhöjden för den första låten i kön eller för en låt som redan spelas. Inställningarna för hela låtkön kommer snart att kunna redigeras.