Tietokoneet
Singa on käytettävissä osoitteessa Singa.fi.

iOS-laitteet
Voit käyttää Singaa iPhone-älypuhelimellasi tai iPad-tabletillasi lataamalla Singa-sovelluksen App Storesta.

Android-laitteet
Voit käyttää Singaa Android-älypuhelimellasi tai Android-tabletillasi lataamalla Singa-sovelluksen Android-laitteellesi  Google Play –kaupasta.

Apple TV
Singa on saatavilla Apple TV -laitteisiin lataamalla sovellus App Storesta.

Android TV
Singa on saatavilla Android TV -laitteisiin lataamalla sovellus Google Play -kaupasta.

Mikrofonit, mikserit, kaapelit yms.

Kun tarvitset ammattimaisemman kokoonpanon kannattaa olla yhteydessä yhteistyökumppaneihimme: