All CollectionsSinga AsiakastukiSingan käyttäminen
Millä laitteilla voin käyttää Singaa?

Laula missä vain ja milloin vain. Singaa voit käyttää tietokoneella, älypuhelimilla, tableteilla sekä älytelevisiossasi.

D
Written by Daniella Lassas
Updated over a week ago

Singa toimii useimmilla laitteilla ja televisiolla sovelluksen kautta sekä MAC että PC:llä selaimen kautta.

Tietokoneet
Singa on käytettävissä osoitteessa Singa.fi. Suosittelemme Google Chromea selaimeksi.

iOS-laitteet
Voit käyttää Singaa iPhone-älypuhelimellasi tai iPad-tabletillasi lataamalla Singa-sovelluksen App Storesta.

Android-laitteet
Voit käyttää Singaa Android-älypuhelimellasi tai Android-tabletillasi lataamalla Singa-sovelluksen Android-laitteellesi  Google Play –kaupasta.

Apple TV
Singa on saatavilla Apple TV -laitteisiin lataamalla sovellus App Storesta.

Android TV
Singa on saatavilla Android TV -laitteisiin lataamalla sovellus Google Play -kaupasta.

Huomioithan, että emme tue Singan käyttöä älytelevision selaimen kautta. Emme myöskään tue Chrome Cast-mahdollisuutta tällä hetkellä. Voit jakaa näytön tietokoneelta ja saat näin erikseen karaokenäkymän TV-ruutuun ja voit samalla selailla kappaleita tietokoneelta. Ohje ulkoiseen näyttöön yhdistämisestä tästä.

Mikrofonit, mikserit, kaapelit yms.

Kun tarvitset ammattimaisemman kokoonpanon, kannattaa olla yhteydessä yhteistyökumppaneihimme. Alla muutama esimerkki: