Miten asennan ja kirjaudun Apple TV -sovellukseen?

Kuinka käytän Singa sovellusta Apple TV:n kautta?

Updated over a week ago

Näin otat Singan käyttöön Apple TV -laitteellasi:

1. Käynnistä Apple TV ja avaa sovelluskauppa eli App Store.

2. Etsi Singa-sovellus ja asenna se Apple TV -laitteellesi.

3. Avaa Singa ja napauta "Kirjaudu sisään".

4. Sovellus antaa sinulle aktivointikoodin.

5. Siirry tietokoneella tai mobiililaitteella aktivointisivulle, kirjaudu sisään tai luo tili ja syötä aktivointikoodi.

6. Tämän jälkeen sovellus päivittyy ja voit aloittaa laulamisen Apple TV:ssä!

Huomioithan että Singa tukee tällä hetkellä ainoastaan Apple-televisiota ja Android-televisiota. Muiden televisioiden kanssa Singan käyttö ei ole tuettua, joten niiden kanssa voi esiintyä ongelmia. Suosittelemme tällöin TV:n käyttöä ulkoisena näyttönä, mistä voit lukea lisää täältä.

Etkö löytänyt etsimääsi? Lähetä mailia tuki@singa.com