Tekniset vaatimukset

Katso tästä tekniset vaatimukset Singan käyttöön

Updated over a week ago

Singan käyttäminen tietokoneella

Internet-yhteys:
Suosittelemme Singan käyttämiseen nopeaa laajakaistayhteyttä (vähintään 10 Mbit/s) tai kiinteää yhteyttä.

Voit testata nettiyhteytesi nopeuden täällä: https://fast.com/

Selain:
Suosittelemme käyttämään uusinta versiota joko Google Chrome tai Firefox -selaimesta parhaan Singa kokemuksen varmistamiseksi.

Voit tarkistaa onko selaimeesi saatavilla uutta päivitystä näiden ohjeiden avulla: Chrome / Firefox.
​

Singan käyttäminen puhelimella tai tabletilla

iOS:
Tuemme iOS-puhelimia ja tabletteja, joissa on käytössä iOS 11 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä.

Android:
Tuemme Android-puhelimia ja tabletteja, jotka käyttävät Android OS 4.1 tai sitä uudempaa käyttöjärjestelmää.
​

Singan käyttäminen älytelevisiolla

Singa on saatavilla mm. Philipsin, Sharpin ja Sonyn uusimmille älytelevisiomalleille, joissa on Android TV sisäänrakennettuna sekä useille Android TV -bokseille.

Huomioithan, että emme tue Singan käyttöä älytelevision selaimen kautta. Emme myöskään tue Chrome Cast-mahdollisuutta tällä hetkellä. Voit jakaa näytön tietokoneelta ja saat näin erikseen karaokenäkymän TV-ruutuun ja voit samalla selailla kappaleita tietokoneelta. Ohje ulkoiseen näyttöön yhdistämisestä tästä.