Jos olet uusi käyttäjä tai sinulla on jo Singa Free-tili, toimi näin:

1. Mene osoitteeseen https://singa.com
  2.  Kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnukset, jos sinulla ei vielä ole Singa-tiliä
  3. Klikkaa "Hanki Singa Premium" ja tämän jälkeen syötä maksukorttisi tiedot (sinua ei veloiteta lahjakortin voimassaoloaikana)
  4. Lisää saamasi lahjakoodi "Kuponki tai lahjakoodi"-kenttään
  5. Lähetä lomake ja jatka valitsemaan laulettavaa maailman laajimmasta karaokekatalogista!

Jos sinulla on jo voimassaoleva selainversiomme kautta ostettu tilaus, toimi näin:

1. Kirjaudu Singa tilillesi osoitteessa https://singa.com/account
  2. Klikkaa "Laskutus"-välilehteä, lisää saamasi lahjakoodi  "Kuponki"-kenttään ja paina "Käytä". Alennus huomioidaan seuraavassa laskussasi!"

Jos sinulla on jo voimassaoleva iTunesin tai Google Playn kautta ostettu tilaus, toimi näin:

Lahjakoodi ei ole yhteensopiva iTunesin tai Google Playn kanssa. Jos sinulla on aktiivinen Singa Premium -tilaus jommankumman palvelun kautta, lopetathan kyseisen tilauksen ennen kuin tilaat palvelun uudelleen selainversiomme kautta.

Huomioithan:
Singa Premium -tilauksesi jatkuu automaattisesti maksullisena palveluna sinulle lahjoitetun ilmaisajan jälkeen. Voit perua tilauksen milloin tahansa ennen maksullisen jakson alkamista (tai sen jälkeen).