Om du är en ny kund eller om du redan har ett Singa Free-konto, gör du så här:

1. Gå till https://singa.com
  2. Logga in eller skapa ett konto
  3. Klicka "Skaffa Premium" och sedan fyll i dina betalningsuppgifter (Du kommer inte bli debiterad under presentkortets giltighetstid)
  4. Lägg till din presentkod till "Kupong eller presentkod" -fältet
  5. Godkänn och börja sjunga din första låt från världens största karaokekatalog!

Om du har en aktiv prenumeration via vår webbsida, gör du så här:

1. Logga in på ditt Singa konto https://singa.com/account
  2. Klicka 'Fakturering' -fliken och lägg till din presentkod till "Kupong"-fältet och klicka "Använd". Rabatten kommer att beaktas i nästa räkning!

Om du har en aktiv prenumeration via iTunes eller Google Play, gör du så här:

Presentkoden är inte kompatibel med iTunes eller Google Play. Om du har en aktiv Singa Premium-prenumeration via endera tjänsten måste du säga upp prenumerationen innan du prenumererar via vår webbplatform.

Vänligen notera:
Efter den användartid som är begåvad, fortsätter din Singa Premium-prenumeration automatiskt som betald tjänst. Du kan avbryta prenumerationen när som helst före (och efter) början av den betalade prenumerationsperioden.