Näin lunastat saamasi alennuskoodin

Jos olet uusi käyttäjä tai sinulla on jo Singa Free-tili, toimi näin:

1. Mene osoitteeseen https://singa.com
  2. Kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnukset, jos sinulla ei vielä ole Singa-tiliä
  3. Klikkaa "Hanki Singa Premium" ja valitse Singa Premium -tilaus
  4. Syötä maksukorttisi tiedot
  5. Klikkaa "Minulla on kuponki tai lahjakoodi" linkkiä ja lisää saamasi alennuskoodi
  6. Lähetä lomake ja jatka valitsemaan laulettavaa maailman laajimmasta karaokekatalogista!

Jos sinulla on jo voimassaoleva selainversiomme kautta ostettu tilaus, toimi näin:

1. Kirjaudu Singa tilillesi osoitteessa https://singa.com/account.
  2. Klikkaa "Laskutus"-välilehteä, lisää saamasi alennuskoodi  "Kuponki"-kenttään ja paina "Käytä". Alennus huomioidaan seuraavassa laskussasi!

Jos sinulla on jo voimassaoleva iTunesin tai Google Playn kautta ostettu tilaus, toimi näin:
Alennuskoodi ei ole yhteensopiva iTunesin tai Google Playn kanssa. Jos sinulla on aktiivinen Singa Premium -tilaus jommankumman palvelun kautta, lopetathan kyseisen tilauksen ennen kuin tilaat palvelun uudelleen selainversiomme kautta.

Huomioithan:
Singa Premium -tilauksesi jatkuu automaattisesti normaalihintaisena alennuskauden jälkeen. Voit perua tilauksen milloin tahansa.