Tämä johtuu useimmiten siitä, että tilausta ei ole peruutettu.

Muita syitä voivat olla:

  • Käyttäjätilejä on luotu useampi eri sähköpostiosoitteella ja johonkin tileistä on jäänyt aktiivinen Premium-tilaus voimaan

  • Korttisi on yhdistetty useamman eri käyttäjän tilaukseen

Tilauksen tila

Voit tarkistaa tilauksesi tilan kirjautumalla singa.com tiliisi, menemällä Asetuksiin ja valitse sieltä Laskutus. Laskutus-osioissa voit tarkistaa kyseisen tilin tilauksen voimassaolon sekä tarvittaessa peruuttaa tilauksen.

Käyttäjätili

Asetuksista kohdasta Tili voit tarkistaa, millä sähköpostiosoitteella kyseinen tili on luotu. Voit myös kokeilla eri sähköpostiosoitteiden avulla, onko sinulla useampi Singa-tili käytössäsi painamalla "Unohtuiko salasana?" -linkkiä kirjautumissivulla.

Saat virheilmoituksen, mikäli sähköpostiosoitteellasi ei ole luotu tiliä ja vastaavasti jos tili on olemassa, saat sähköpostiisi salasanan vaihtoon linkin. Ohje salasanan palautukseen tästä.

Sovelluksen poistaminen

Huomioithan, että tilaus tulee aina ensin peruuttaa, mikäli et halua että korttiasi veloitetaan. Sovelluksen poistaminen laitteelta ei peruuta tilausta.

Google ja Apple - tilaukset

Tilaus on voitu tehdä Google Playn tai Applen kautta. Tarkista tilauksesi tila kirjautumalla edellä mainittuihin tileihin ja varmista tilauksen tila ostoistasi. Peru tilaus tarvittaessa.

Huomioithan, että hyväksymällä tilauksen hyväksyt käyttöehdot ja mikäli tilausta ei peruuteta ajoissa, veloitus tapahtuu automaattisesti.

Did this answer your question?