Singa-tilin hallinta ja asetukset
Sähköpostiosoitteen vaihtaminen Singa-tilille ja muut sähköpostiin liittyvät ongelmat
Sähköpostiosoitteen vaihtaminen Singa-tilille ja muut sähköpostiin liittyvät ongelmat

Miten päivitän sähköpostiosoitteeni Singa-tililleni?

N
Written by Natalie
Updated over a week ago

Miten vaihdan Singa-tililleni uuden sähköpostiosoitteen?

Sähköpostiosoitteen päivitys tehdään Singa-tilin hallinnointisivuilta kirjautumalla Singan selainversioon:

1. Mene osoitteeseen singa.com

2. Kirjaudu sisään Singa-tunnuksillasi (käyttäjänimi/sähköposti + salasana)

3. Avaa käyttäjätilin hallintavalikko klikkaamalla oikeasta yläkulmasta löytyvää käyttäjänimeäsi

4. Valitse alasvetovalikosta Asetukset

5. Avaa Tili -välilehti

6. Vaihda sähköpostikenttään uusi sähköpostiosoitteesi

7. Paina Päivitä sähköpostiosoite -painiketta tallentaaksesi muutokset

Voinko luoda samalla sähköpostiosoitteella toisen Singa-käyttäjätilin?

Yhdellä sähköpostilla voi luoda vain yhden Singa-käyttäjätilin.

Singa-käyttäjätilini on rekisteröity sähköpostiosoitteen alle, joka ei ole minulla enää käytössä. Mitä teen?

Jos Singa-käyttäjätilisi on rekisteröity sähköpostille, mihin sinulla ei ole enää pääsyä, voidaan kyseisen sähköpostin tilalle vaihtaa käytössäsi oleva sähköpostiosoite.

Huomioithan että mikäli uudella sähköpostilla on jo luotuna esimerkiksi Singan ilmaistili, tulee tili ensin poistaa. Ohjeet tilin poistoon täällä.

Jos et itse pysty poistamaan Singa-tiliäsi, olethan yhteydessä tukeemme: tuki@singa.com