All CollectionsSinga HjälpSinga Konto & Inställningar
Ny e-postadress och e-postrelaterade frågor

Hur kan jag ändra min e-postadress och e-postrelaterade frågor

N
Written by Natalie
Updated over a week ago

Hur ändrar jag en ny e-postadress för mitt Singa-konto?

Du kan uppdatera din e-postadress från dina kontoinställningar genom att logga in på ditt Singa-konto med en webbläsare:

1. Gå till singa.com

2. Logga in på ditt Singa konto (användarnamn/e-post + lösenord)

3. Klicka på din användare i det övre högra hörnet och välj Konto.

4. Klicka på Modifiera bredvid e-postkolumnen.

5. Skriv in nya e-postadressen i fältet

6. Klicka på Uppdatera e-postadress

Kan jag skapa ett annat Singa-konto med samma e-postadress?

Du kan bara skapa ett SINGA-konto med en e-postadress.

Mitt SINGA-konto är registrerat på en e-postadress som jag inte längre använder. Vad kan jag göra?

Om ditt SINGA-konto är registrerat på en e-postadress som du inte längre använder, kan du ändra din e-postadress till en ny.

Observera att om ett Singa-konto redan har skapats för den nya e-postadressen måste du först ta bort kontot. Instruktioner för att radera ditt konto finns här.

Om du inte kan radera ditt Singa-konto själv kan du kontakta vår kundtjänst på support@singa.com.