All Collections
Singa Asiakastuki
Yleisiä ongelmia ja ratkaisuja
Tilauksen veloitus epäonnistui, mitä teen?
Tilauksen veloitus epäonnistui, mitä teen?

Sain viestin veloituksen epäonnistumisesta, mistä on kyse?

N
Written by Natalie
Updated over a week ago

Singan Premium-tilauksen veloitus on epäonnistunut

Mikäli maksukorttiasi ei ole voitu veloittaa, saat siitä automaattisen muistutusviestin. Maksujärjestelmä yrittää veloittaa korttiasi vielä 3 kertaa uudestaan. Mikäli veloitus ei neljännenkään yrityksen jälkeen onnistu, katkeaa tilaus automaattisesti. Veloituksen epäonnistumiseen on useita syitä, joista alla selviää yleisimmät syyt.

Mikäli tilaus katkeaa automaattisesti, saat helposti tehtyä uuden tilauksen Singa-tilillä näkyvän vihreän Hanki Premium-painikkeen kautta.

Tilillä ei ole katetta

Tarkista, että korttiisi yhdistetyllä tilillä on katetta. Maksujärjestelmä yrittää veloittaa korttiasi uudestaan. Kun neljäs yritys on epäonnistunut, katkeaa tilaus automaattisesti.

Maksukortti on erääntynyt

Vaihda vanhentunut maksukorttisi kirjautumalla selaimen kautta Singa-tilillesi. Profiilin kautta asetuksista löydät Laskutus-osion, jossa voit lisätä uuden korttisi.

Vahva tunnistautuminen

Jos veloitus ei onnistu vaikka tilillä on katetta, voi johtua siitä, että et ole tehnyt vahvaa tunnistautumista (PSD2). Saatat joutua käymään läpi lisävaiheita vahvistaaksesi henkilöllisyytesi kun teet mitä tahansa ostoja tai tilauksia verkossa kortillasi. Myös maksutavan muuttaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista, eli huomioithan aina nämä asiat esim. kun korttisi vaihtuu. Kaikki yli 30€ ostokset ja joka 6. ostos vaativat vahvan tunnistautumisen. Lue lisää PSD2 maksupalveludirektiivistä täältä.

Kortti ei kelpaa

Usein käy niin, että maksukortin ostoasetukset on nollattu, esimerkiksi jos kortti on vaihtunut. Tarkista verkkopankistasi ovatko korttisi verkko-ostot hyväksytty ja verkko-ostojen käyttöraja on sen verran suuri, että voit tehdä ostoja.

Uuden kortin kohdalla kannattaa myös varmistaa, että olet näppäillyt sen PIN-koodin maksupäätteellä, esimerkiksi ruokakaupan kassalla.

Muita ongelmia maksun veloituksen kanssa

Huomioithan, että emme voi kolmantena osapuolena saada tai nähdä mitään muuta tietoja maksuun liittyen, kuin yleiset maksuliikenteen maksujen hylkyihin liittyvät koodistot. Näin ollen tulee aina kääntyä maksukortin myöntäjän puoleen mikäli sinulla on ongelmia maksujen kanssa.

Mikäli tarvitset lisätietoja tai apua ongelmaasi Singa-tilin kanssa, olethan yhteydessä sähköpostitse: tuki@singa.com.

Did this answer your question?