Om ditt Android Smart-TV har funktionen Google Play Butik:

1. Öppna Google Play Butik-appen på Android-TV:n

2. Sök efter Singa, installera och öppna applikationen

3. Välj Logga in - efter det kommer du få en aktiverings kod

4. Gå till Singas aktiverings sidan singa.com/device med en mobil enhet eller dator, logga in (eller registrera dig som ny användare) och ange aktiverings koden

Om din Android-TV inte har funktionen Play Butik-app kan du använda smart-TV:n som extern skärm genom att ansluta TV:n till en dator.

Här hittar du instruktioner om hur du delar din skärm från din dator.

Läs mera om hur du skapar den bästa karaoke upplevelsen hemma!