Om du är en ny användare eller om du redan har ett Singa Free-konto, gör följande:

1. Gå till https://singa.com/sv

2. Logga in och skapa ett konto

3. Klicka på "Skaffa Premium" and väl Premium prenumerationen

4. Fyll i dina betalningsuppgifter

5. Klicka på fältet "Jag har en kupong eller presentkod" och lägg till din kupongkod

6. Skicka in formuläret och sjung sånger från den bredaste karaokekatalogen i världen!

Om du redan har en aktiv Premium-prenumeration via vår webbplats, gör följande:

1. Logga in på ditt konto på https://singa.com/sv/account

2. På fliken "Fakturering", lägg till din kupongkod i fältet "Kupong" och klicka på "Använda". Rabatten kommer att beaktas på din nästa faktura!

Om du redan har en aktiv Premium-prenumeration via iTunes eller Google Play, gör du följande:

Kupongkoden är inte kompatibel med iTunes eller Google Play. Om du har en aktiv Singa Premium-prenumeration genom någon av tjänsterna måste du avsluta prenumerationen först innan du återanvänder prenumerationen och använder kupongen på vår webbplats.

Kom ihåg!

Efter rabattperioden fortsätter din Singa Premium-prenumeration till normalt pris. Du är fri att säga upp prenumerationen när som helst.