Lös in en rabattkod

Hur löser man in en rabattkod?

Updated over a week ago

Om du är en ny användare eller om du redan har ett Singa Free-konto, gör följande:

1. Logga in och skapa ett konto

2. Klicka på "Skaffa Premium" and väl Premium prenumerationen

3. Fyll i dina betalningsuppgifter

4. Klicka på fältet "Jag har en kupong eller presentkod" och lägg till din kupongkod

5. Skicka in formuläret och sjung sånger från den bredaste karaokekatalogen i världen!

Om du redan har en aktiv Premium-prenumeration via vår webbsida gör du följande:

Om du har en aktiv Singa Premium-prenumeration måste du avsluta prenumerationen och lös in rabattkoden för en ny prenumeration.

Om du redan har en aktiv Premium-prenumeration via iTunes eller Google Play, gör du följande:

Kupongkoden är inte kompatibel med iTunes eller Google Play. Om du har en aktiv Singa Premium-prenumeration genom någon av tjänsterna måste du avsluta prenumerationen först innan du återanvänder prenumerationen och använder kupongen på vår webbplats.

Kom ihåg!

Efter rabattperioden fortsätter din Singa Premium-prenumeration till normalt pris. Du är fri att säga upp prenumerationen när som helst.