Yleisiä ongelmia ja ratkaisuja
Tilasin Premiumin mutta pystyn kuuntelemaan vain 5 laulua - mitä teen?
Tilasin Premiumin mutta pystyn kuuntelemaan vain 5 laulua - mitä teen?

Google Play Storesta tai App Storesta tehdyn oston palautus

N
Written by Natalie
Updated over a week ago

Jos sinulla on Premium-tilaus mutta et voi laulaa kuin 5 kappaletta päivässä, voit kokeilla oston palautus -toimintoa. Syitä siihen miksei Premium toimi voi olla muitakin, joten katsothan myös toisen aiheeseen liittyvän ohjeen täältä.

Tieto tehdyistä ostoista ei toisinaan kulkeudu meidän järjestelmäämme asti ja tästä johtuen tilaus ei näy aktiivisena. Tämä koskee etenkin App Storen kautta tehtyjä tilauksia. Alta voit lukea lisää miten toimia tällaisessa tilanteessa.

App Storen kautta tehty tilaus:

1. Avaa Singan sovellus

2. Avaa Profiilisi

3. Hakeudu kohtaan Tilausasetukset (eng. "Subscription settings")

4. Valitse Ostonpalautus/palauta osto (eng. "Restore purchase")

Voit katsoa Applen oman ohjeen aiheesta täältä.

Jos oston palautus ei onnistu yllä olevan ohjeen avulla ja sinun täytyy pyytää hyvitystä tilauksestasi, katsothan Applen ohjeet hyvitykseen täältä.

Myös Google Play-kaupan kautta tehdyissä tilauksissa voi tapahtua virheitä. Alta voit katsoa apua, jos tilaus on tehty Google Playn kautta.

Google Play-kaupan kautta tehty tilaus:

1. Avaa laitteesi yleinen asetussovellus .

2. Valitse Sovellukset tai Hallinnoi sovelluksia (tämä vaihtelee laitteesta riippuen).

3. Valitse Singa.

4. Valitse "Pakota lopetus".

5. Avaa uudelleen Singan sovellus.

6. Tarkista, näkyykö Premium-tilausta.

Eikö tästä ollut apua? Lähetä meille sähköpostia tuki@singa.com