Maksuton Singa-tili

Singan ilmaisversiolla voit laulaa 3 kappaletta vuorokaudessa. Tiliä voit kuitenkin käyttää Singa-laulupaikoissa kirjautumalla laulujonoon ja lähettämällä laulupyyntöjä, etsiä kappaleita ja tehdä muutoksia tiliisi.

Premium-tilaajat

Jos sinulla on Premium-tilaus mutta et voi laulaa kuin 3 kappaletta, on mahdollista, että Premium-tilaus on tehty toisella Singa-tilillä, kuin se millä olet kirjautunut sisälle. Voit tarkistaa tilisi tiedot kirjautumalla ensin tilisi asetuksiin navigoimalla itsesi käyttäjänimesi kohdalta Asetukset -> Laskutus.

Laskutus - kohdasta voit tarkistaa tilauksesi tilan. Mikäli näet "Hanki Premium" - painikkeen, on kyseinen käyttäjätili maksuton tili.

Asetukset - kohdasta Tili löydät tilaukseesi viittaavan sähköpostiosoitteen. Voit halutessasi päivittää sähköpostiosoitteesi koska vain.

Tarkista seuraavaksi millä tilillä (ks. sähköpostiosoite, johon olet saanut tilausvahvistuksen) olet aktivoinut Premium-tilauksen ja kirjaudu tämän jälkeen oikeaan tiliin sisälle. Voit halutessasi poistaa ylimääräisen tilisi, ohjeet tässä.

Did this answer your question?