Maksaminen ja maksuvälineet
Miksi minua on veloitettu Singa Premiumista useamman kerran?
Miksi minua on veloitettu Singa Premiumista useamman kerran?

Päällekkäiset veloitukset Singan Premium-tilauksesta

N
Written by Natalie
Updated over a week ago

Jos sinua on veloitettu Singasta useamman kerran saman kuukauden aikana, sinulla saattaa olla päällekkäinen aktiivinen Premium-tilaus toisella sähköpostilla.

Mikäli et muista millä sähköpostilla toinen tilaus voisi olla, voit etsiä sitä syöttämällä sähköpostiosoitteen salasanan palauttamiseen tarkoitetulle linkkisivulle täällä.

Mikäli syöttämälläsi sähköpostilla ei ole olemassa Singa-tiliä, saat ilmoituksen "Antamasi käyttäjänimi tai sähköposti ei ole liitetty aktiiviseen Singa tiliin". Jos sähköpostiosoitteella on olemassa tili, saat salasanan palautusohjeet kyseiseen sähköpostiin. Tarkistathan myös roskapostikansion.

Maksukorttisi saattaa olla liitettynä myös esimerkiksi perheenjäsenen Singa-tilaukseen, joten myös heidän kannattaa tarkistaa Singa-käyttäjätilinsä Premium-tilauksen varalta. Näin pääset katselemaan laskutustietoja Singa-tililläsi:

• Kirjaudu Singaan käyttäjätunnuksella/sähköpostilla ja salasanallasi

• Valitse käyttäjänimesi alta alasvetovalikosta Asetukset

• Valitse vasemmasta reunasta Laskutus

Pääset peruuttamaan tarpeettoman Singa-tilauksen näillä ohjeilla.

Huomioithan että Googlen tai Applen toimesta tehtyihin ylimääräisiin veloituksiin tulee hakea palautusta suoraan Googlen/Applen asiakaspalvelun kautta.

Eikö näistä ohjeista ollut apua? Laita viestiä tuki@singa.com