All CollectionsSinga HjälpSinga Konto & Inställningar
Jag vill byta från en Facebook-inloggning till en vanlig inloggning. Vad gör jag då?
Jag vill byta från en Facebook-inloggning till en vanlig inloggning. Vad gör jag då?

Så här kan du logga in på Singa utan att ansluta till Facebook

N
Written by Natalie
Updated over a week ago

Om du i framtiden vill logga in på Singa utan att ansluta dig till Facebook måste du skapa ett nytt lösenord för ditt Singa-konto:

1. Kontrollera vilken e-post du har kopplat till ditt Facebook-konto, som du brukar använda för att logga in på Singa

2. Gå till singa.com med din dators webbläsare (till exempel Google Chrome)

3. Klicka på ”Logga in” i det övre högra hörnet

4. Ange din e-postadress och klicka på Nästa

5. Klicka längst ner på sidan Glömt ditt lösenord?

6. Ange den e-postadress som är kopplad till ditt Facebook-konto i rutan som dyker upp och tryck på Skicka

Du kommer att få instruktioner via e-post om hur du ändrar ditt lösenord. Instruktioner för ett glömt lösenord hittar du också här. Efter detta kan du logga in på Singa utan att ansluta till Facebook.