Miten asennan ja käytän Singaa Android-televisiossa?

Miten saan Singan käyttööni Android-televisiossa?

Updated over a week ago

Jos Android-televisiossa on Play Kauppa -sovellus:

1. Avaa Google Play -kauppa Android-televisiosta

2. Etsi Singan sovellus, asenna se ja avaa sovellus

3. Napauta Kirjaudu sisään -painiketta ja saat 6 numeroisen aktivointikoodin

4. Ota esiin mobiililaite tai tietokone ja mene tilin aktivointisivulle osoitteeseen singa.com/device

5. Kirjaudu sisään olemassa olevalla Singa-tilillä tai luo uusi Singa-tili

6. Syötä koodi -kenttään television ruudulla näkyvä koodi ja napauta Yhdistä -painiketta

Huomioithan että Singa tukee tällä hetkellä ainoastaan Apple-televisiota ja Android-televisiota. Muiden televisioiden kanssa Singan käyttö ei ole tuettua, joten niiden kanssa voi esiintyä ongelmia. Suosittelemme tällöin TV:n käyttöä ulkoisena näyttönä, mistä voit lukea lisää täältä.